جدیدترین رنگ ها و طرح های صفحه کابینت و دیوارپوش اس پی ال
Warning: Undefined variable $PostID in /home2/comelews/wr1te.com/wp-content/themes/adWhiteBullet/single.php on line 66
Warning: Undefined variable $PostID in /home2/comelews/wr1te.com/wp-content/themes/adWhiteBullet/single.php on line 67
Articles Category RSS Feed - Subscribe to the feed here |
صفحه کابینت SPL، به عنوان متریال خاص و نوین در دکوراسیون داخلی کاربرد های زیادی دارد و امروزه در سراسر جهان به عنوان یکی از پرطرفدارترین و مقاومترین متریال در بین طراحان و معماران داخلی مورد استفاده قرار میگیرد. 4.20 متریال اس پی ال حدود هشت متر کار یکپارچه و منظم به شما تحویل خواهد داد. از لحاظ مقاومت و استحکام، این متریال 160 درجه حرارت را تحمل کرده و در برابر ضربه مقاومت بسیار بالایی دارد. در این قسمت به بررسی انواع طرح های صفحه کابینتی اس پی ال و انواع رنگ های صفحه کابینتی اس پی ال می پردازیم و این موضوع که این متریال در کدام قسمت از منزل، کاربرد دارد. آنتی باکتریال بودن اس پی ال یعنی عدم رشد و نمو باکتریهای بیماریزا و میکروبها روی آن. همین آنتی باکتریال بودن اس پی ال علت اصلی استفاده آن در محیط های بهداشتی مانند آزمایشگاه ها و بیمارستان ها می باشد. اس پی ال قابلیت استفاده بر روی صفحه کابینت به شکل حجمی را دارد.
قابل ذکر است ابعاد اسلب بزرگ SPL این امکان را به شما میدهد که صفحه کابینت و صفحه جزیرهی آشپزخانه یا دیگر نقاط منزل خود را به صورت حجمی یا یکپارچه اجرا کابینت نمایید. استحکام بالا، عدم جذب رطوبت، تنوع رنگ، نظافت آسان و آنتی باکتریال بودن، این متریال را برای استفاده در سرویس بهداشتی ایده آل میسازد. اس پی ال امکان ساخت سینک و روشویی را به صورت یکپارچه با صفحهی کابینت فراهم ساخته است. کابینت عدم جذب رطوبت و آنتی باکتریال بودن و مهمتر از همه عدم لک پذیری باعث می شود که متریال اس پی ال فکر و خیال شما از بابت تمیزی و بهداشت صفحه کابینت و روشویی و آسوده شود. SPL دارای 27 رنگ بندی و 8 فینیش سطحی و 3 رنگ مغزی است. فینیش به نوع جنس لایهی رویی و نهایی صفحه کابینت و کابینت اشاره دارد. مغزی نیز به رنگ کارشده درون صفحه گفته میشود مغزی ها پس از برش دادن صفحه، نشان داده میشوند و هرکدام زیبایی خاصی به متریال میدهند. صفحه SPL دارای 1 فینیش براق و 7 فینیش کاملاً مات و 27 رنگ است. که هرکدام از این 27 رنگ، در رده ی مخصوصی از فینیش ها و مغزی های های اس پی ال قرار گرفته اند. فینیش براق، مات، زبر، برجسته. هر کدام از این فینیش ها زمانی که صفحه اس پی ال را با انگشت لمس کنید، کاملاً قابل تشخیص ازیکدیگر هستند. شناسایی و تشخیص این فینیش ها از روی عکس کار بسیار دشواری است.
اس پی ال (SPL) تشکیل شده از چندین لایه اچ پی ال (HPL). پس ابتدا باید بدانیم که ورق اچ پی ال چیست؟ HPL مخفف (High Pressure Laminate) به معنای لمینت تحت فشار بالا، صفحاتی هستند؛ که از ترکیب لایه های سلولزی و رزین به وجود می آیند. این ترکیب پس از قرار گرفتن در دمای بالای 180 درجه سانتی گراد و فشار 80bar، تبدیل به صفحات محکم با مشخصات فنی ویژه می شود. سطوح نهایی این صفحات توسط لایه های رنگین (طرح چوب، طرح سنگ، طرح های دیجیتال، رنگ های ساده و مرکب و پوشش ضد خش) پوشانده می شوند. این ورق ها که با نام فرمیکا نیز شناخته می شوند؛ از لایه های مختلف کاغذ کرافت تشکیل شده اند. در فرآیند تولید این ورق ها لایه های زیادی از جنس کاغذ کرافت، به همراه روکش نهایی که به رزین های ترموست آغشته شده؛ در دما و فشار بالا به یک ورق متراکم و یکپارچه تبدیل می گردد. ورق spl همانند اچ پی ال، از ترکیب چندین لایه کاغذ کرافت آغشته به رزین های فنولیک تولید می شود.
با این تفاوت که اچ پی ال ضخامتی کم تر از یک میلی متر دارد. و صفحه اس پی ال در ضخامت های 3 و 12 میلی متر تولید می شود. کاغذ کرافت که برای تولید صفحه کابینت اس پی ال به کار گرفته می شود؛ از خرده چوب تولید می شود و نهایتا به رنگ قهوه ای و سفید نازک در می آید. رزین به کار رفته در تولید صفحه کابینت spl از جمله رزین های فنولیک است که از ترکیب فنول و فرمالدئید به دست می آید. ترکیب فنول و فرمالدئید باعث می شود که مولکول های قیمت زیادی در تولید spl به هم بچسبند و سطح کاملا یک دست و محکمی را بسازند. اس پی قیمت ال از 60% تا 70% کاغذ کرافت و 30% تا 40% رزین فنولیک تشکیل شده است. بدین ترتیب کاغذهای به کرافت آغشته، در دمای بالای 145 درجه سانتیگراد و با فشار 1000 کیلوگرم بر متر مربع، پرس شده و به صفحات بسیار محکمی تبدیل می شود. طبیعی است که هر چه ضخامت ورق اس پی ال بیشتر قیمت باشد؛ لایه های بیشتری از کاغذ کرافت و رزین فنولیک در آن بکار رفته است. رزین های به کار رفته در صفحه اس پی ال، با پایداری و مقاومت شیمیایی که دارند؛ موجب چسبندگی پایدار و برگشت ناپذیر لایه های مختلف می شوند. به همین خاطر، اثرات مختلف جوی تاثیری بر روی این صفحات نداشته و کیفیت آن ها با گذشت زمان کم نمی شود.
گیتار الکتریک یکی از انواع محبوب گیتار است که شما میتوانید در این بخش، علاوه بر مشخصات فنی، قیمت گیتار را نیز مشاهده نمایید. ساختار گیتار الکتریک کمی با سازهای زهی متفاوت میباشد. ارتعاش سیمها به واسطه خاصیت مغناطیسی پیکاپها به تقویت کننده یا امپلی فایر منتقل شده و در خروجی صدای متفاوت و تقویت شده ای خواهید داشت پس قاعدتا گیتار الکتریک بدون امپلی فایر و افکتها صدایی نخواهد داشت. قیمت گیتار الکتریک با توجه به کیفیت و جنس بدنه، نوع و برند پیکاپها و سایر عوامل بسیار متغییر و گسترده است و از حدود 5 قیمت میلیون تومان به بالا میباشد. برخی از محبوبترین و با کیفیتترین برندهای این ساز میتوان به گیتار فندر ، ESP ,Gibson ,Gretsch ,PRS, قیمت گیتار الکتریک ibanez و … فروشگاه اینترنتی سازکالا به عنوان فروشنده تخصصی انواع ساز و تجهیزات استودیویی امکان خرید قسطی ساز را برای شما فراهم آورده است. امکان خرید اقساطی با اقساط حداکثر 24 ماهه فراهم میباشد، میتوانید با مراجعه به صفحه فروش اقساطی ساز تعداد اقساط و قیمت تمام شده محصول مورد نظرتان را مشاهده کنید.
Find more articles written by
/home2/comelews/wr1te.com/wp-content/themes/adWhiteBullet/single.php on line 180